POPISOWE DANIE

Kolorowy deser, Małgorzata P.
KATEGORIA: Desery
SKŁADNIKI:
  • 4 kolorowe galaretki
  • 1 szkl śmietany kremówki 30%
  • 1 cukier z prawdziwą wanilią KOTANYI
  • 2-3 łyżki cukru pudru
  • bita śmietana
  • plasterek pomarańczy
  • posypka
  • listki mięty
KROKI:
Do okoły połowy pucharka wlać rozpuszczoną galaretkę, włożyć do lodówki do zastygnięcia.
Śmietanę ubić, dodając 2-3 łyżki cukru pudru i cukier z prawdziwą wanilią KOTANYI. Podzielić na 4 części. Do każdej dodać po trochę wcześniej rozpuszczonej galaretki (każda część- inny kolor galaretki). Ubić każdą część osobno do całkowitego zmieszania.
Na stężoną w pucharku galaretkę wyłożyć 4 części kolorowej śmietanki i udekorować według uznania: bitą śmietaną, posypką, owocami itp.
 
GŁOSÓW: 0 WYDRUKUJ PRZEPIS
Kolorowy deser, Małgorzata P.
KATEGORIA: Desery
SKŁADNIKI:
  • 4 kolorowe galaretki
  • 1 szkl śmietany kremówki 30%
  • 1 cukier z prawdziwą wanilią KOTANYI
  • 2-3 łyżki cukru pudru
  • bita śmietana
  • plasterek pomarańczy
  • posypka
  • listki mięty
KROKI:
Do okoły połowy pucharka wlać rozpuszczoną galaretkę, włożyć do lodówki do zastygnięcia.
Śmietanę ubić, dodając 2-3 łyżki cukru pudru i cukier z prawdziwą wanilią KOTANYI. Podzielić na 4 części. Do każdej dodać po trochę wcześniej rozpuszczonej galaretki (każda część- inny kolor galaretki). Ubić każdą część osobno do całkowitego zmieszania.
Na stężoną w pucharku galaretkę wyłożyć 4 części kolorowej śmietanki i udekorować według uznania: bitą śmietaną, posypką, owocami itp.
 
GŁOSÓW: 0 WYDRUKUJ PRZEPIS
POWRÓT
DO PRZEPISÓW
ZOBACZ
PRODUKTY KOTÁNYI
UDOSTĘPNIJ PRZEPIS
NA FACEBOOKU