POPISOWE DANIE

Łosoś na parze w towarzystwie bukietu warzyw, Dominika D.
KATEGORIA: Kolacja na ciepło
SKŁADNIKI:
  • Składniki: filet z łososia
  • ryż wg uznania
  • mieszanka warzyw lub samodzielnie przogotowane tj marchew; brokuł; kalafior
  • sól
  • pieprz
  • rozmaryn
  • masło
  • koperek
KROKI:
Filet umyć, pokroić porcje (płaty), udusić na parze, dodając masło, doprawiając pieprzem i ziołami, na gotową rybę dopiero dodać sól wg upodobań, ryż przygotować tradycyjnie, warzywa gotować również na parze, doprawiając je pod koniec
 
GŁOSÓW: 1 WYDRUKUJ PRZEPIS
Łosoś na parze w towarzystwie bukietu warzyw, Dominika D.
KATEGORIA: Kolacja na ciepło
SKŁADNIKI:
  • Składniki: filet z łososia
  • ryż wg uznania
  • mieszanka warzyw lub samodzielnie przogotowane tj marchew; brokuł; kalafior
  • sól
  • pieprz
  • rozmaryn
  • masło
  • koperek
KROKI:
Filet umyć, pokroić porcje (płaty), udusić na parze, dodając masło, doprawiając pieprzem i ziołami, na gotową rybę dopiero dodać sól wg upodobań, ryż przygotować tradycyjnie, warzywa gotować również na parze, doprawiając je pod koniec
 
GŁOSÓW: 1 WYDRUKUJ PRZEPIS
POWRÓT
DO PRZEPISÓW
ZOBACZ
PRODUKTY KOTÁNYI
UDOSTĘPNIJ PRZEPIS
NA FACEBOOKU