W woku rozgrzej 2 łyżki oleju. Dodaj posiekany czosnek.
Natychmiast dodaj pokrojone w kostkę mięso i podsmaż. Nie rumień na złoty kolor.
Dodaj przyprawę Kotanyi dopraw sosem rybnym i pieprzem.
Podlej wodą.W tym samym czasie dodaj też mleko kokosowe i wymieszaj. Gotuj ok.10min wrzuć warzywa gotuj chwilę do miękkości.Dopraw do smaku solą i sokiem z limonki.
Podawaj z ryżem ugotowanym na sypko.
W woku rozgrzej 2 łyżki oleju. Dodaj posiekany czosnek.
Natychmiast dodaj pokrojone w kostkę mięso i podsmaż. Nie rumień na złoty kolor.
Dodaj przyprawę Kotanyi dopraw sosem rybnym i pieprzem.
Podlej wodą.W tym samym czasie dodaj też mleko kokosowe i wymieszaj. Gotuj ok.10min wrzuć warzywa gotuj chwilę do miękkości.Dopraw do smaku solą i sokiem z limonki.
Podawaj z ryżem ugotowanym na sypko.