POPISOWE DANIE

Zupa krem z czerwonej papryki, Małgorzata M.
KATEGORIA: Zupy
SKŁADNIKI:
  • - 2 czerwone papryki
    - 1 cebula
    - 2 pomidory
    - 2 serki topione kremowe
    - 200 ml śmietany lub jogurtu naturlnego
    - 20 g mąki ryżowej lub pszennej
    - sól
    - pieprz
    - wegetę
    - papryk słodka
    - liść laurowy
KROKI:
Umyte i pokrojone na kawałki warzywa zmiksować razem z serkiem. Do zmiksowanych wcześniej warzyw wlać 1 litr wody, dodać przyprawy i gotować przez około 30 min. Pod koniec gotowania jeśli jest taka potrzeba doprawić do smaku, wlać śmietanę i gotowe. Smacznego :-)
 
GŁOSÓW: 9 WYDRUKUJ PRZEPIS
Zupa krem z czerwonej papryki, Małgorzata M.
KATEGORIA: Zupy
SKŁADNIKI:
  • - 2 czerwone papryki
    - 1 cebula
    - 2 pomidory
    - 2 serki topione kremowe
    - 200 ml śmietany lub jogurtu naturlnego
    - 20 g mąki ryżowej lub pszennej
    - sól
    - pieprz
    - wegetę
    - papryk słodka
    - liść laurowy
KROKI:
Umyte i pokrojone na kawałki warzywa zmiksować razem z serkiem. Do zmiksowanych wcześniej warzyw wlać 1 litr wody, dodać przyprawy i gotować przez około 30 min. Pod koniec gotowania jeśli jest taka potrzeba doprawić do smaku, wlać śmietanę i gotowe. Smacznego :-)
 
GŁOSÓW: 9 WYDRUKUJ PRZEPIS
POWRÓT
DO PRZEPISÓW
ZOBACZ
PRODUKTY KOTÁNYI
UDOSTĘPNIJ PRZEPIS
NA FACEBOOKU